Lubricants Distribution SRL activeaza in sectorul distributiei de lubrifianti industriali din anul 1999.

In iulie 1999, Lubricants Distribution SRL a devenit distribuitor autorizat pentru Shell Romania si in scurt timp, distribuitorul principal in tara.

Din 2006, pentru a acoperi cererile in crestere ale pietei pentru lubrifianti pentru prelucrare metalica de inalta calitate, compania noastra si-a largit portofoliul de produse cu produsele D.A. Stuart pentru prelucrare metalica si a devenit reprezentanta companiei D.A. Stuart pentru Romania.

Cu sprijinul consistent al directorului tehnic al D.A. Stuart pentru Europa de Est, am reusit sa implementam produsele D.A. Stuart pentru prelucrare metalica in diverse companii de la industria automotive pana la producatorii de echipamente petroliere, industria aerospatiala si militara, turnarea sub presiune si matritarea aluminiului.

Din Septembrie 2008, D.A. Stuart a fost integral preluata de Houghton International Inc si am continuat, cu noua companie, relatia de reprezentare si distributie.

Ulterior, compania noastra si-a adaugat in portofoliu si Texaco Romania (recent Chevron-Texaco).

Din Februarie 2013 am devenit importator si distribuitor autorizat penru Orlen Oil in sectorul industrial, colaborarea cu compania de top poloneza devenind una din prioritatile noastre. Ca urmare a excelentei colaborari cu Orlen Oil, am introdus cu succes produsele industriale Orlen Oil in cateva din sectoarele cheie ale industriei si incepand cu 2014 am adaugat sectorul automotive in portofoliul nostru.

Pentru a ne imbunatati managementul si a creste multumirea clientilor nostri, am terminat procesul de implementare al Sistemului de Control al Calitatii ISO 9001.

Cu peste 350 de clienti in sectorul industrial, cu o cota de piata de 0,5 %  si in ciuda crizei care a afectat in mod nefavorabil economia romaneasca, si a competitiei cu marci de top de pe piata prelucrarii metalice precum Blaser, Cimcool, Castrol, am reusit sa ne mentinem volumul de vanzari in termeni de valoare si chiar sa marim volumele.

Credem ca putem, datorita capabilitatilor noastre logistice (mijloace de transport, depozit etc), a experientei noastre personale, a cunostintelor, competentelor si determinarii noastre, sa ramanem un actor reprezentativ pe piata romaneasca de lubrifianti si chiar sa crestem mai departe an dupa an.