Camioane, autobuze si utilaje de constructii

Gama cuprinzatoare de uleiuri si lubrifianti pentru camioane, autobuze si echipamente grele include: uleiuri de motor si de transmisie si lubrifianti automotive. Portofoliul de produse dezvoltat constant combinat cu solutiile inovative din domeniul noilor tehnologii garanteaza o performanta fiabila a tuturor componentelor vehiculelor si echipamentelor folosite in transporturi si constructii.

ORLEN Oil conduce numeroase proiecte de cercetare si dezvoltare care au ca scop adaptarea constanta a gamei de produse la asteptarile in crestere a clientilor si la tendintele in schimbare a dezvoltarii lubrifiantilor la scara globala. De o importanta particulara sunt programele de dezvoltare conduse de ORLEN Oil impreuna cu producatorii globali de ambalaje, materii prime si tehnologii din domeniul uleiurilor automotive. 


Lubrifiantii ORLEN Oil pentru camioane, autobuze si echipamente grele garanteaza emisii reduse de substante daunatoare. Indeplinirea standardelor stricte de mediu este posibila datorita folosirii tehnologiilor favorabile mediului inconjurator si implementarii lucrarilor de dezvoltare si cercetarii avansate tehnologic. Acest fapt este dovedit de titlul de Liderul Ecologiei Poloneze acordat de catre Ministerul Protectiei Mediului. 
 
Companiile de transport si de constructii care coopereaza cu ORLEN Oil apreciaza in primul rand calitatea de talie mondiala a produselor pentru camioane, autobuze si echipemente grele, lucru evidentiat de multimea de aprobari a producatorilor principali de vehicule si de numeroasele recomandari acordate de catre utilizatori. Acest lucru demonstreaza increderea ridicata a clientilor in produsele noastre.